top of page

Airconditioning leveren en plaatsen

Airconditioning

Airconditioning doet veel meer dan gekoelde lucht produceren: goede toestellen regelen ook de vochtigheidsgraad, én zuiveren de binnenlucht. Tenminste: als u een vakman inschakelt voor de plaatsing en afstelling. Reken op familiebedrijf Haelterman in Aspelare. Wij integreren uw systeem naadloos in uw kantoor- of woninginterieur. Uw kwaliteitsgarantie? Wij bestaan al meer dan vijftig jaar, en hebben alleen maar tevreden klanten. Bent u de volgende?

airco

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Om u het beste resultaat te garanderen, werken wij alleen met de beste merken, die focussen op gebruiksgemak, geluidloze werking, en lange levensduur. Wij vertellen u graag alles over de verschillende mogelijkheden van deze systemen. Zodat we zeker de beste airconditioning voor uw interieur selecteren. Comfort in zomer én winter! Eenmalig of regelmatig onderhoud? We zijn al onderweg!

Meer dan airconditioning

Haelterman is specialist in airconditioning, maar daarnaast plaatsen wij centrale verwarming, en installeren we warmtepompen en geothermische systemen. Kortom, wie meer woon- en werkcomfort zoekt, vindt dit ongetwijfeld bij Haelterman!

Meer weten over onze prijzen en producten? Maak vandaag nog een afspraak, wij bezorgen u graag een vrijblijvende en gedetailleerde prijsofferte.

bottom of page