top of page

Centrale verwarming – onderhoud en herstelling

Haelterman in Aspelare is dé verwarmingspecialist.

Verwarmingspecialist

Al meer dan vijftig jaar plaatst, herstelt en onderhoudt ons familiebedrijf centraleverwarmingssystemen op gas of huisbrandolie. Als u dat wilt, verwijderen en vervangen wij uw oude stookinstallatie. Wij zijn thuis in nieuwbouw- en renovatieprojecten, en bedienen de regio Ninove-Geraardsbergen-Aalst-Zottegem.

Uw kwaliteitsgarantie? Wij hebben jaren ervaring, heel wat expertise, en de nodige referenties.

vloerverwarming

Ecologie

Ook wij zetten ons in voor een betere toekomst. Daarom plaatsen wij naast centrale verwarming ook warmtepompen, en geothermische installaties. U verwarmt duurzaam, en u bespaart dubbel: een slankere energiefactuur én de nodige subsidies. Daarover vertellen wij u uiteraard graag alles.

Uitstekende service

Onze troeven? Een uitstekende dienstverlening, een heel persoonlijke aanpak, een snelle en efficiënte service, en alleen maar kwaliteitsmateriaal. Wij hebben bovendien alle nodige beroepsattesten voor herstelling en onderhoud.

Wilt u weten wat we voor uw project kunnen betekenen? Mail of bel ons voor meer info, of voor een (vrijblijvende, maar gedetailleerde) prijsofferte. Wedden dat dit het begin wordt van een mooie samenwerking?

bottom of page